Futoški put 1
Pon-Pet: 07:00 - 15:00
agrointer@eunet.rs

DOO "AGROINTER" je u vreme saradnje i postojanja slovenačkog "Agrostorja" na tržište Vojvodine plasirao značajnu količinu opreme za navodnjavanje, tipa samohodnih kišnih krila (BK) i cevnih sistema sa rasprskivačima, za manja poljoprivredna gazdinstva.
Gašenjem "Agrostroja" proizvodnja cevi se nastavlja u slovenačkom "Prizu" sa kojom je DOO "AGROINTER" uspostavio uspešnu poslovnu saradnju.
2004 godine smo prodali preko hiljadu aluminijumskih cevi, prečnika 50, 70 i 90 mm, proverenog i prepoznatljivog dizajna i kvaliteta.
Saradnja je uspostavljena i sa kompanijom "IRRILINE" koja je jedan od svetskih lidera u proizvodnji samohodnih kišnih krila i cevi.
Servisna služba DOO "AGROINTER" se bavi i rekonstrukcijom stare opreme, tako da smo u proteklih nekoliko godina uspešno reparirali nekoliko kompletnih sistema sa kišnim krilima (BK), tipa "Agrostroj".
Osim aluminijumskih cevi tipa "Agrostroj" u našem programu nudimo i italijanske aluminijumske i metalne cevi sa kačenjem na krajevima tipa "Ferari" (fi: 80,100,120,150)

Samohodna kišna krila "irriline"
-Samohodna kišna krila "IRRILINE"

Aluminijumske cevi
-Aluminijumske cevi

Cevni sistem u radu
-Cevni sistem u radu

Fotografije – primena sistema u praksi