Futoški put 1
Pon-Pet: 07:00 - 15:00
agrointer@eunet.rs

 

Lina mehanička sejalica sa dvostrukim diskovima

 

Lina Tvin je kombinovana sejalica sa dvostrukim diskom, opremljena varijatorskim menjačem koji ostavlja seme i đubrivo na željenoj dubini, u jednakom broju i redovima. Nudimo najidealnije rešenje za preciznu setvu na ravnim i nagnutim površinama zahvaljujući nožicama za sejanje sa duplim diskom sa Lina Tvin mehaničkom sejačicom. Razmak između redova je projektovan kao 13 cm i mašina se proizvodi sa i bez opcija đubriva u rasponu od 2 mts do 6 mts.

Zahvaljujući specijalno dizajniranom super tihom varijatorskom reduktoru, dozatorima semena i đubriva (sistem za doziranje zverke), naša mašina omogućava dragocenu sadnju finog i krupnog semena. U modelu Lina Tvin, nožice sa duplim diskom se sastoje od dva ravna diska sa određenim uglom između njih. Tačka u kojoj se diskovi međusobno dodiruju je na prednjoj strani i malo iznad osnove reza. U prostor između diskova koji se povećavaju pozadi postavlja se levak za seme. Iako su nožice za sejanje dvostruke diskove, ove nožice stvaraju rez tako što guraju zemlju na obe strane kao nožice rala, ali je širina reza veća.

Sva semena se sade na istoj dubini i prekrivaju vlažnom zemljom koja se gurne u stranu. Visina ovog grebena se povećava kako se linija širi i postaje kao da je posađena u nizu. Zbog ovih karakteristika, nožice sa duplim diskom mogu se koristiti u svim vrstama klimatskih i zemljišnih uslova. Hidraulički podesiva dubina setve, točkovi za pritisak, hidraulični markeri sa nezavisnom kontrolom i novi tipovi drljača su standardne karakteristike naše mašine.

Kao Agrolead, mi obezbeđujemo hidraulički i elektronski sistem stalnih tragova koji našim kupcima daje priliku da rade na poljima sa komforom i kontinuitetom. Lina Tvin teži da bude najnovija generacija alata za sejanje koji će vam služiti godinama, pratiti vas tokom vaše avanture sadnje i izmamiti osmeh tokom žetve.

 

DODATNA OPREMA:
1.Hidraulična linija
2.Električna linija
3.Digitalni dekarmetar
4.Transportni sistem
5.Inoks kutije
6.Transportni sistem