Futoški put 1
Pon-Pet: 07:00 - 15:00
agrointer@eunet.rs

Navodnjavanje sistemima Kap po kap

- Već nekoliko godina DOO "AGROINTER" se bavi prodajom i instaliranjem sistema za navodnjavanje "kap po kap" u voćarstvu i povrtarstvu. Ostvarena je dobra saradnja sa poznatim svetskim proizvođačima kapajućih traka, PE cevi sa ugrađenim kapljačima, filtera, dozatora i ostale opreme.

- Imamo značajno iskustvo u postavljanju opreme u voćnjacima i povrtnjacima, i to po sistemu "ključ u ruke" a to podrazumeva: izradu projekta, postavljanje sistema za navodnjavanje, puštanje u rad uz garanciju i obuku kupca u rukovanju opremom.
Osim sistema "kap po kap" postavljali smo i sistem mikrorasprskivača (10 hektara - Gospođinci), kao i sistem kapljača (6 hektara - Srbobran).

- Takođe, u svom programu nudimo i mikrorasprskivače za zalivanje, kao i sistemom ugradljivih kapljača okiten creva.

- Tu su još i parkovska navodnjavanja sa pop-up rasprskivačima kao i navodnjavanje fudbalskih terena.

Sistem kap po kap podrazumeva navodnjavanje kapanjem i to: pomoću polidrip cevi sa ugrađenim kapljačima, ili takozvanim trakama (queen gil – trake - Izrael ).

img_divider

QUEEN GIL INTERNATIONAL – Proizvođač kapajućih traka za navodnjavanje

Queen Gil kapajuće trake su dokazani proizvodi, sa originalnom i jedinstvenom tehnologijom omogućuju bolja rešenja u navodnjavanju zasnovana na sledećih pet prednosti:

  • 99,2% ujednačen raspored kapi duž cele dužine trake,
  • Sistem koji nije osetljiv na začepljavanje i nečistoće u vodi,
  • Najbolji odnos cena/kvalitet u poređenju sa konkurencijom,
  • Kapaljke na svakih 10, 20, 30 i 45 cm,
  • Dužina laterala do 200m i 500m u ravnim predelima.

 

-Trake sa kapaljkama na svakih 10, 20, 30 ili 45 cm

-Najbolje performanse i najbolji kvalitet kapajućih traka za navodnjavanje povrća!

Sistem kap po kap - jednostruka i dvostruka prskalicaSistemi kap po kap - objašnjenje cevi Sistem kap po kap QUEEN GIL - prostor između traka Prskalice za sistem kap po kapKap po kap - presek zemljišta Prskalice za navodnjavanje sistemima kap po kap Priključivanje prskalica u sistem kap po kapMašina za postavljanje sistema kap po kap u zemlju Pop-up rasprskivač za zalivanje parkova ili travnjaka Navodnjavanje povrća i grožđasistem-kap-po-kap-10-zastita-jabuke-od-mraza Kapljačice i prskalice za navodnjavanje Navodnjavanje jabuka kapanjemNavodnjavanje voća sistemima kap po kap Zalivanje saksija, zalivanje rasade sistemima kap po kap Zalivanje voćasistem-kap-po-kap-1 Queen gil kapljačice Polidrip cevi za navodnjavanje