Futoški put 1
Pon-Pet: 07:00 - 15:00
agrointer@eunet.rs

Stolovi za usejavanje semena u kontejnere

1-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati

2-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati

Proizvode se automatski i poluautomatski stolovi za usejavanje najsitnijih semena, za proizvodnju rasada, povrca i duvana. Firma "Ubrinati" (Italija) je jedna od najpoznatijih u svetu.

 

Takode, firma "Urbinati" proizvodi mašine za automatska punjenja kontejnera (ili saksija) za cvece, kompostom (zemljom), gde se posle vrši usejavanje semena.

 

Usejavanje semena u kontejnere je od velikog značaja jer su kvalitetna semena izuzetno skupa i sa usejavanjem se postiže iskorišćenost i do 99% količine semena za proizvodnju rasada.

 

Pri kupovini mašine dobija se više pari dizni (različitih otvora) zbog različite veličine i težine semena.

 

 

3-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati 4-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati 5-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati6-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati7-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati8-stolovi-za-usejavanje-semena-urbinati

Zalivanje rasada u plastenicima

Takode, firma "Urbinati" proizvodi i opremu za navodnjavanje u plastenicima, a pri proizvodnji rasada. Automatizovano navodnjavanje, prehranjivanje preko lista i zaštita su osnov za dobar i kvalitetan rasad.

2-zalivanje-rasada-u-plastenicima-urbinati1-zalivanje-rasada-u-plastenicima-urbinati3-zalivanje-rasada-u-plastenicima-urbinati4-zalivanje-rasada-u-plastenicima-urbinati